5 jun 2015 - Titanic musical - Ramocas

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

5 jun 2015 - Titanic musical

Overig > Musicals enzo
Op 5, 6 en 7 juni 2015 deed Agnes mee aan de musical Titanic in Orpheus (Apeldoorn). De voorbereidingen hiervoor zijn al in mei 2014 gestart en betekende een jaar lang hard werken aan (samen)zang, acteerwerk en kleding. Het resultaat mag er wezen. Hierbij de foto-impressie. Eerst van de promo-tour, daarna van de voorstelling zelf.

Rechts: Agnes en haar 'man', voorbereid op de promo-tour. Deze bestond uit een rit met de stoomtrein van Apeldoorn naar Dieren en terug, met in Beekbergen het laten horen van een paar stukken uit de musical aan het publiek.
Hieronder, op het stationnetje in Beekbergen, het (bijna complete) gezelschap dat de voorstelling in Orpheus gaat even. Ze hadden er plezier in en het publiek was enthousiast!  Voor wie het nog niet heeft gezien, Agnes staat bijna helemaal links, met wit jasje en zwarte hoed.
De première op vrijdag 5 juni trok veel publiek. Al in de hal werd iedereen getrakteerd op de sfeer uit 1912 door de artiesten in hun podiumkleding. Hieronder wat foto's van de voorstelling (helaas niet allemaal even goed van kwaliteit).
Het inschepen...
...en uitzwaaien.
Het diner van de 1e klas passagiers...
...de mis in de scheepskapel...
...en een dansje in de salon.
Een solo op het dek...
...een kaartspel aanschouwend...
...en nog een solo!
Iedereen uit bed gehaald...
...reddingsvesten uitdelen...
...en er zelf ook één aandoen.
Wie mag er mee in de reddingsboot...
...een mooie laatste solo...
...en natuurlijk: Applaus!!
En een mooie review op www.musicalnieuws.nl...
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu