aug 2015 - Romsey, Engeland (Hotel The White Horse) - Ramocas

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

aug 2015 - Romsey, Engeland (Hotel The White Horse)

Vakanties > 2015
Agnes is met Fabienne een lang weekendje naar Romsey geweest, om haar neef András te bezoeken die daar in een hotel werkt. Een lange rit, een oversteek met de boot, de uitdaging van het links rijden... en natuurlijk op pad met degelijke jassen, het blijft tenslotte Engeland. Door drukte op de weg helaas net de boot gemist, maar gelukkig was de volgende er snel.

Laat in de avond aangekomen bij het leuke hotel. Even zoeken naar een parkeerplaats, maar als dat allemaal is gebeurd, gelukkig even lekker ontspannen :-)


's Maandags eerst in Romsey geweest. De Abbey bekeken (lokale kerk) en lekker koffie gedronken in een restaurantje. 's Avonds lekker gegeten en tot de late uurtjes met András zitten praten.

Dinsdag op pad gegaan naar Winchester en via het tourist office een rondleiding geboekt. Leuke rondleiding, helaas was de goede man erg lang van stof, ging de excursie niet langs de kathedraal waar we hadden willen kijken en moesten we eerder weg om nog op tijd de bus terug te halen. Maar het is een mooie plaats om eens rond te kijken.
Aan het eind van de dag afscheid genomen van András en op pad gegaan naar de Bed&Breakfast die we hadden geboekt op de weg terug. Wat een drukte op de wegen daar, we kwamen net voor het donker aan. En nog regenen ook :-(
De kamer was goed en het ontbijt de volgende ochtend lekker. En natuurlijk moesten de diertjes om het huis bekeken en geaaid worden en ook de trampoline even uitproberen :-)
En daarna alweer tijd om de overtocht terug naar het vasteland te maken.
En wat is een vakantietripje zonder selfies :-)
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu