aug 2019 - Antran, Frankrijk - Ramocas

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

aug 2019 - Antran, Frankrijk

Vakanties > 2019
Deze vakantie was een actieve vakantie voor Agnes en een relax-vakantie voor Ronald. Flamenco-dansen op een mooie locatie, Maison Neuve in Frankrijk. De reis was zo'n 950km, dus op de heenweg er met tussenstop naar toe gereden. Lekker eten in een restaurantje en gewandeld in Troyes, daarna overnachten in een mooie oude B&B.
La Maison Neuve ligt op een groot rustig en bosrijk stuk grond, indrukwekkend hoor!
Wij slapen op de tweede verdieping. Gelukkig is de erge hitte van zo'n 40 graden voorbij en kunnen we met overdag zo'n 26 graden en 's nachts zo'n 16 graden heerlijk buiten leven en goed slapen.
Ontbijt, lunch en avondeten waren op het binnenplaatsje naast de eetzaal/afwas-ruimte en keuken. Ontbijt en lunch konden we zelf opscheppen, het avondeten werd verzorgd door een franse kok (Beatrice). Iedereen was wel ingeroosterd voor corveeklusjes, zoals ontbijt en lunch klaarzetten, opruimen en afwassen. Met een groep van ongeveer 30 mensen maakten vele handen licht werk :-)
Muzikaal was het hard werken voor Agnes en alle andere deelnemers. Flamenco dansen, gitaar en cajon spelen en Spaanse zang. En voor de liefhebbers was er 's morgens vroeg ook nog de mogelijkheid om mee te doen met Dru Yoga.
Op de vrije momenten zijn we op pad geweest naar Chatellerault en Richelieu. Leuk om rond te kijken en een terrasje te pakken :-)

Donderdagavond zijn we met z'n tweetjes uit wezen eten om ons 14 jarig huwelijk te vieren!

Zo op het Franse platteland kom je heel wat bijzondere beestjes tegen, maar toch ook wel de bekendere viervoeters :-)

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu