feb 2006 - Huurhuis in Apeldoorn - Ramocas

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

feb 2006 - Huurhuis in Apeldoorn

Overig > Huizen
We zijn in 2006 verhuisd naar Apeldoorn, zodat Agnes niet meer 4 uur per dag in de auto hoeft te zitten als zij naar haar werk gaat. Op deze pagina wat plaatjes van hoe we daar hebben gewoond.
Het was een nieuwbouwwoning, dat op het punt van opleveren stond. We waren de eerste die zich daarvoor hebben ingeschreven. Nadeel is altijd wel dat je een hoop moet doen om het in te richten, er is geen vorige bewoner die iets heeft achtergelaten. Ook de eerste anderhalf tot twee jaar nog geen straat voor de deur (zandweg), altijd veel zand in huis en om ons heen nog het nodige in aanbouw. Maar ja, het huis was wel mooi, dus daar heb je wel wat voor over :-)
Alles in de tuin is natuurlijk ook nog nieuw, dus de bestrating en schutting zien er nog mooi uit en de plantjes zijn óf nog niet aanwezig, óf erg klein. De katjes hebben nu wel een mooi buitenverblijf, die zijn er ten opzichte van Gouda flink op vooruit gegaan :-)
Helaas is Casper al snel door het zolderraam ontsnapt :-(
Ollie viel in een week tijd 1,5 kg af, dus Agnes is snel op zoek gegaan naar nieuw gezelschap, om te voorkomen dat we Ollie ook nog kwijtraken. Na 3 maanden is Casper weer gevonden, dus werd het een gezellige boel in huis :-)
En na een tijdje zijn we ook in huis al lekker gewend en is ook het voortuintje aangelegd :-)
En alle plekjes in huis worden goed gebruikt :-)
Op 31 dec 2014 is het huurhuis leeg opgeleverd. We kunnen terugkijken op 9 jaar met veel plezier wonen!
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu