jan 2014 - Obereggen, Italië (Hotel Mayr) - Ramocas

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

jan 2014 - Obereggen, Italië (Hotel Mayr)

Vakanties > 2014

Na de wat beperkte ski-ervaring van afgelopen december, hadden we gelukkig nog een tripje naar Obereggen Italië in de planning staan. Een bekende locatie, en omdat we ontspannen wilden reizen zijn we er in 2 dagen naar toegereden met een overnachting onderweg.

Toch echt het adres goed ingesteld op de navigatie, toen we midden in de weilanden te horen kregen dat we onze bestemming hadden bereikt :-(
Gelukkig konden ze ons in het nabijgelegen dorpje snel de goede weg wijzen en waren we rond 5 uur in het hotel. Na een hapje eten in het naastgelegen restaurantje zijn we de sauna ingegaan en daarna lekker op tijd gaan slapen.

Naarmate we dichter bij onze bestemming kwamen lag er meer sneeuw en was er meer mist. Gelukkig verliep de reis goed, de wegen waren netjes sneeuwvrij gemaakt, en hadden we een mooie ruime kamer. De goede reis moest natuurlijk gevierd worden met een glaasje italiaanse wijn en schnapps :-)  Daarna even een lekker stukje gewandeld, de kwaliteit van de piste gecontroleerd (heerlijke sneeuw) en genieten van het mooie uitzicht.

De 4 dagen waren nogal verschillend qua weer, maar gelukkig was de sneeuw alle dagen heerlijk om te skiën en was het ontzettend rustig op de pistes.

Maandag... begon mistig met later wat zon...

Dinsdag... half bewolkt met regelmatig zon...

Woensdag... strak blauwe lucht...

Donderdag... helaas weer bewolkt...

En op de piste natuurlijk elke dag even uitrusten, wat lekkers eten en genieten van het uitzicht...

...na het skiën een lekker biertje...

...en een wandeling om de calorieën er weer af te lopen...

...spelen met de hond van de buren...

...genieten van het uitzicht...

...en natuurlijk een paar selfies maken :-)

De terugreis heeft helaas erg lang geduurd door mist, sneeuw, wegwerkzaamheden en files, maar gelukkig tref je onderweg ook nog leuke afleiding aan in de vorm van artistieke wegrestaurants :-)


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu