sep 2012 - Bergambacht, Nederland (Arendshoeve) - Ramocas

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

sep 2012 - Bergambacht, Nederland (Arendshoeve)

Vakanties > 2012

Een nostalgisch weekendje in (de buurt van) Gouda... terug naar de plek waar het allemaal begon tussen Agnes en Ronald :-)

We hebben overnacht in de Arendshoeve, een hotel (met restaurant) in Bergambacht, 12 km van Gouda.

Een lekkere ruime kamer en een zwembad, bubbelbad en sauna in het hotel, maar toch een beetje tegengevallen. 's Ochtends in de sauna zaten we in het donker, de kamer werd niet schoongemaakt en de vriendelijkheid van het personeel was ook niet erg hoog (behalve bij het ontbijt, dat was prima in orde). Het uitzicht rondom het hotel was wel mooi.

Vrijdagavond hebben we gegeten in het restaurant van het hotel en zijn daarna afgereisd naar het Parktheater in Alphen a/d Rijn voor het bijwonen van een concert van Squonk (Genesis coverband), dat was georganiseerd door een collega van Agnes.

Zaterdag met de bus naar Schoonhoven, waar een braderie was. Een heel mooi dorp (of is het een stad?) en lekker weer. Agnes heeft een leuke hoed op de kop getikt :-)

Daarna met de bus terug naar Gouda, langs het stadhuis waar we zijn getrouwd, de juwelier waar we de trouwringen hebben gekocht en het stadscafé waar we elkaar voor de eerste keer hebben ontmoet.

Wel een tegenvallertje... er was kermis op het plein, dus veel herrie, veel mensen en geen mooi uitzicht. Maar niet getreurd, Agnes heeft haar verborgen talenten met het geweer en pijl & boog laten zien en in een hoekje uit de wind hebben we van een lekkere La Chouffe kunnen genieten.

's Avonds gegeten in restaurant l'Etoile in Gouda. Naast heerlijke gerechten een mooie Australische Cabernet Sauvignon, uitgeschonken in een prachtige karaf... culinair genieten :-)

Zondag na het ontbijt en uitchecken nog naar Gouda geweest, door het bos in de buurt van ons vorige huis gelopen en een bezoekje gebracht aan onze oude buren. Heel gezellig... en toen weer op huis aan. Het voelde weer als een korte vakantie :-)

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu